2012-03-02 07:47:49• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Bak - Legyen körültekintőbb pénzügyekben

Napi horoszkóp március 2-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön, vagy egy családtagja hirtelen megbetegedése miatt előfordulhat, hogy a mai programját módosítania kell. Ha így történik, legyen türelmes, és fogadja el a helyzetét. A felesleges lázongással csak rontana rajta.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Csodálatos napra számíthat: minden úgy megy ma, mint a karikacsapás. Munkatársai, beosztottai hihetetlenül szorgalmasak és segítőkészek, és a főnökei is szokatlanul kedvesek. Lehet, hogy akarnak valamit öntől?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kicsit vissza kellene fognia magát. Hirtelenségével, pezsgésével és pörgésével megijeszti környezetét. A barátok mások, nekik felfedheti igazi önmagát. A főnökei és a beosztottai előtt azonban kissé kendőzze jellemét.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Talán ma meg kellene küzdenie valamiért, amit nagyon szeretne. Annál is inkább, mert úgy tűnik, hogy valaki más is szemet vetett rá. Az irigység mégsem jó út, uralja érzelmeit, és lépjen inkább a tettek mezejére!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kerülje el a konfliktusokat, ahelyett, hogy felnagyítja őket. Pénzügyek miatt lehet ma vérre menő vitája valakivel. Ám minél makacsabb, annál többet veszíthet. A nyílt konfliktusnál a kivárás ma jobb taktika.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Legyen ma kicsit mértékletesebb: az evésben-ivásban éppúgy, mint a beszélgetésben. Nagyon fecsegő kedvében lehet, és esetleg olyat is kimondhat, amit később megbán. A titkokat főleg bizonyos nők előtt jobb elhallgatnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Párkapcsolatában megint előjöhetnek a régi problémák. Talán be kell látnia: van olyan, amin képtelenség változtatniuk. A bölcsek a belenyugvást javasolnák. Van olyan baj, ami épp az elfogadással válik jelentéktelenné idővel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ideges hangulatban ébredhet, és talán ennek is a következménye, hogy ma mindenben hibát keres. Vegye tudomásul: a helyzet korántsem olyan rossz, mint azt képzeli. Ráadásul ma felbukkanhat valaki, aki nagyon is figyelemre méltó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy új ötlete megvalósításába nagy kedvvel veti bele magát. Ne zavarja, ha a családja, a környezete nem tart osztatlan lelkesedéssel önnel. Ez egyelőre a saját szenvedélye, de idővel másokat is magával vonzhat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Legyen kissé körültekintőbb pénzügyekben. Hirtelen kiadásai lehetnek, de gondolja meg jól, hogy mire is költ. Ingatlanbefektetéseket illetően jól dönthet, de csip-csup dolgokra is vagyonokat költhet. Ne tékozoljon!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Soha nem késő beismernie, ha hibázott. Valamit elrontott, és lehet, hogy az okokat nem is a saját személyiségében kell keresnie, hanem a felmenőiében. Nem kell mindent másolnia, próbáljon meg új utakat keresni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kicsit ki kellene szabadulnia otthonról, hogy végre újra magára találhasson. Ehhez jó szolgálatot tesznek a régi barátok éppúgy, mint az új ismerősök. Tudja: hiába füröszti önmagában, csak másban moshatja meg az arcát.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: